Newsletter:

 
 
Proiecte imobiliare
Sky Tower

In zona Barbu Vacarescu - Calea Floreasca, va propunem pentru inchiriere spatiu pentru birouri intr-un imobil reprezentativ - SKY TOWER.
Imobilul face parte din noua zona de bussines dezvoltata in zona de Nord a Bucurestiului, aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu.
+ Detalii
 
Proiect vile Izvorani

Proiectul este situat in localitatea Ciolpani-Izvorani, judetul ILFOV.
Acces facil din DN 1 dinspre si inspre BUCURESTI / PLOIESTI. (nu este nevoie de ocoluri inutile, iesirea in DN 1 fiind prevazuta cu marcaj intermitent)
+ Detalii
 
Imobil apartamente & spatiu birouri Mall Vitan

Amplasat in perimetrul central al Bucurestiului, complexul de locuinte, ofera locatarilor sai accesul facil prin cadrul mai multor artere principale circulate.
Arhitectura deosebita a imobilului imbina tendintele moderne cu cele clasice si generozitatea spatiilor de locuit cu intimitatea si confortul unui camin.
+ Detalii
 
Pallady Residence

AB Consultanta Imobiliara va propune spre vanzare ultimele apartamente disponibile intr-un proiect de amploare situat la numai 10 minute de centrul Bucurestiului.
Ansamblul Pallady Residence se aflat intr-o zona plina de verdeata, izolata de poluarea urbana oferind o locuinta moderna intr-o casa care iti pune in valoare stilul si personalitatea. Generozitatea spatiului, rafinamentul utilitatilor, adaptate unei vieti moderne, pozitionarea avantajoasa, toate aceste atribute recomanda Pallady Residence drept o alternativa de neocolit in alegerea unei case.
+ Detalii
 
Pallady Towers

Ansamblul Pallady Towers este situat in partea de est a Bucurestiului, pe Bulevardul Theodor Pallady. Accesul se face direct din bulevard, asigurandu-se o legatura rapida cu centrul Capitalei si Autostrada Soarelui. Locuitorii ansamblului rezidential Pallady Towers se vor bucura de acces rapid la mijloacele de transport in comun, cum ar fi noua statie de metrou "1 Decembrie 1918" si o moderna linie de tramvai, in imediata apropiere gasindu-se Policlinica Titan, Titan Mall, Hipermarketul Auchan, scoli generale, licee, gradinite, parcuri si locuri de joaca, piata dar si alte mari dezvoltari comerciale care isi vor face aparitia in zona: METRO, REAL, IKEA.
+ Detalii
 
Blue Tower

Copper Beech - Blue TowerDezvoltat de catre Copper Beech, Blue Tower reprezinta un proiect fascinant, atat prin pozitionare cat mai ales prin stil si mod de compartimentare al spatiilor. Blue Tower ofera toate utilitatile proprii unui stil de viata modern, pastrand echilibrul natural al mediului inconjurator. Utilizarea in mod optim a luminii naturale, a apei si a aerului curat reprezinta principiul de baza al acestui concept.
+ Detalii
 
Ansamblul rezidential IVONA VILLAGE - Corbeanca

Ansamblul este alcatuit din 12 vile si este amplasat in zona rezidentiala Corbeanca.
Sunt oferite doua tipuri de vile A si B, ele fiind distincte atat ca arhitectura cat si ca suprafata de teren aferenta fiecareia dintre vile.
+ Detalii
Minicartier vile Otopeni-Craitelor

Locuintele sunt situate in coridorul de Nord al capitalei (zona Craitelor din Otopeni - intrare prin strada Grivita), oferind liniste, convenienta, cat si un imens potential de crestere a valorii.
Minicartierul are toate facilitatile specifice mediului urban - la care se adauga linistea, siguranta, confortul, personalitatea si intimitatea.
+ Detalii
Imobil apartamente Pipera

Imobil apartament cu finalizare iunie 2008. Compus din parter+3+4retras. Apartamente 2-4 camere (duplex). Suprafete 94-150mp. Finisari si dotari de lux. Loc de parcare subteran oferit gratuit.
+ Detalii