Newsletter:

 
 
Compania

AB Consultanta Imobiliara iti ofera timp. Economisindu-l pe al tau si investindu-l pe al nostru.

Studiem, analizam, cernem si filtram piata imobiliara prin studii periodice. Astfel ca avem in orice moment o imagine detaliata a trendurilor existente. Ne bazam munca de consiliere pe aceste informatii mereu actualizate. Dar si pe fler. Pentru ca avem deja o experienta in bransa.

Din anul 2006, suntem aici pentru tine pentru vanzarea de proprietati, acordarea de consultanta si alcatuirea pachetului optim de servicii integrate: management, finantare si administrare imobiliara. In ultimii 2 ani, tendintele pietei ne-au orientat cu precadere atentia spre serviciile de inchiriere a spatiilor cu diverse destinatii - birouri, spatii comerciale si industriale pentru sectorul business, apartamente si vile pentru sectorul rezidential.

Adaptabili si flexibili, stim sa armonizam cele mai diverse cerinte si sa depasim orice posibile impedimente in comunicare, pentru a ajunge impreuna la rezultatul dorit, indiferent ca lucram pentru persoane fizice sau juridice.

Te invitam pe la noi pentru a te convinge ca putem indeplini orice dorinta in timpul de care ai nevoie pentru a bea o cafea. Te vom servi cu o cafea lunga, pentru a ne cunoaste mai bine.