Newsletter:

 
 
Blue Tower
 
Copper Beech - Blue TowerBlue Tower

Dezvoltat de catre Copper Beech, Blue Tower reprezinta un proiect fascinant, atat prin pozitionare cat mai ales prin stil si mod de compartimentare al spatiilor.

Concept

Blue Tower ofera toate utilitatile proprii unui stil de viata modern, pastrand echilibrul natural al mediului inconjurator.
Utilizarea in mod optim a luminii naturale, a apei si a aerului curat reprezinta principiul de baza al acestui concept. Balcoanele spatioase, orientarea pe principii stiintifice a cladirii si ferestrele generoase fac ca locuitorii sa se poata bucura atat de binefacerile aerului curat, cat si de cele ale luminii provenite din surse naturale, in orice anotimp. Design-ul in stil duplex (pe doua nivele) al compartimentarii apartamentelor are ca efect o mai buna izolare fonica, locuitorii beneficiind, prin urmare, de mai multa intimitate. Cele mai multe apartamente din Blue Tower ofera o priveliste incantatoare, datorita amplasarii pe malul apei si avand in imediata apropiere Parcul Plumbuita. Elementele proprii stilului de viata modern, impreuna cu un design contemporan si finisari de calitate au rolul de a crea un camin perfect, foarte aproape de inima Bucurestiului.
Copper Beech ofera viitorilor proprietari garantia mentinerii si dezvoltarii continue a conditiilor de locuit de cea mai buna calitate, asumandu-si mai departe rolul de administrator al ansamblului rezidential pe care l-a creat.
Programul de colaborare desfasurat impreuna cu numerosi furnizori de servicii si echipamente de top are, de asemenea, rolul a de a oferi locatarilor Blue Tower posibilitatea de a beneficia de cel mai bun raport calitate-pret.
Amplasare si avantaje

Situat in cartierul Colentina, pe malul lacului Plumbuita, Blue Tower se afla foarte aproape de zona centrala a Bucurestiului si in acelasi timp, departe de agitatia si de zgomotul orasului. La numai 4 kilometri departare de centru, cladirea are acces direct la reteaua de transport in comun si se afla aproape de centre comerciale importante, restaurante, scoli, spitale, parcuri.
Cladirea de 16 etaje, avand 156 de apartamente in total, se integreaza perfect in mediul natural inconjurator, fara sa-i afecteze armonia si frumusetea si fara nici un compromise in materie de utilitati, confort si stil.
In oras si totusi in afara lui, Blue Tower este locatia perfecta pentru orice familie.
Descriere

Gama de apartamente Blue Tower variaza de la garsoniere cu gradini private la apartamente de lux, cu incaperi mari si priveslisti de exceptie, datorita situarii la ultimul etaj al cladirii. Fiecare dintre apartamente este prevazut cu un balcon functional in orice anotimp, cu vedere inspre lac si parc.
Suprafata apartamentelor porneste de la 38 de metri patrati si ajunge pana la 220 de metri patrati utili, adaptandu-se, in functie de cerinte, necesitatilor unei singure personae, cuplurilor tinere sau familiilor numeroase. Apartamentele suntcompartimentate in stil duplex, separand astfel camera de zi, de dormotoare. In acest mod, efectul zgomotelor nedorite este redus, iar gradul de intimidate creste. Baile spatioase sunt echipate cu accesorii moderne si finisaje de calitate. Podelele sunt finisate cu parchet din lemn laminat, accentuand atmosfera calada, primitoare.
Sistemul de incalzire centrala este extins in tot aparatamentul, iar aparatele de aer conditionat aduc racoare, atunci cand este necesar, camerei de zi si dormitoarelor. La predare, apartamentele sunt pre-echipate cu dotari multimedia: cablu pentru TV, internet si telefonie.
In functie de preferinte, locatarii au la dispozitie spatii de parcare la subsol sau in zona deschisa, de la suprafata. De asemenea, la subsol sunt disponibile spatii pentru depozitare sigure si utile.
 
 
Avantaje
 • program de fidelizare pentru locatari
 • parcare subterana si supraterana
 • spatii pentru depozitare securizate
 • vedere catre lac si parc
 • lumina naturala maxima
 • cladire cu densitate joasa
 • folosirea optima a spatiului
 • design modern, stil duplex
 • terase largi, functionale in orice anotimp
 • izolare fonica
 • un intins spatiu verde in imprejurimi
 • administrarea apartamentelor dupa vanzare
 • ventilatie naturala
 • incalzire centrala si aer conditionat


Preturile de vanzare sunt cele stabilite de catre dezvoltator.
Nu se percepe comision la tranzactionare.
 

Mai multe detalii la
0727.859.809
021/250.54.32

iulian@abconsult.ro