Newsletter:

 
 
Pallady Residence
 
AB Consultanta Imobiliara va propune spre vanzare ultimele apartamente disponibile intr-un proiect de amploare situat la numai 10 minute de centrul Bucurestiului.
Ansamblul Pallady Residence se aflat intr-o zona plina de verdeata, izolata de poluarea urbana oferind o locuinta moderna intr-o casa care iti pune in valoare stilul si personalitatea. Generozitatea spatiului, rafinamentul utilitatilor, adaptate unei vieti moderne, pozitionarea avantajoasa, toate aceste atribute recomanda Pallady Residence drept o alternativa de neocolit in alegerea unei case.
In Pallady Residence tu si copii tai veti fi fericiti si in siguranta pentru ca aici exista un spatiu comunitar destinat exclusiv locatarilor si un spatiu special amenajat pentru copii.

Acest ansamblu este alcatuit din 2 blocuri: primul S+P+4E+5 retras alcatuit din 2 tronsoane,cel de-al doilea S+P+5 E + 6 retras.
Ascensor de 6 persoane la fiecare tronson care opereaza din parcarea subterana.

La proiectul Pallady Residence sunt 134 apartamente( studiouri,2 cam si 3 cam).
124 locuri de parcare subterane + 16 locuri in exterior.
Loc de joaca pentru copii in vecinatatea blocurilor.Zona verde , linistita.
Locatia : la 50 m de Bd.Theodor Pallady (Str.Fetesti 52) la 5 min. de Piata Trapezului.
5 min pana la Statia de metrou Bd.1 Decembrie ( prima din extensia de 3 noi statii de metrou) ce va deveni operationala in aceasta vara. 5 min.de Scoala 116 si de Liceu. Magazine Cash&Carry in apropiere (Auchan, Carefour, Real).

Amplasare
Ansamblul rezidential Pallady Residence se afla situat in partea de est a Bucurestiului, in apropierea Bulevardului Theodor Palady pe strada Fetesti. Accesul in zona este foarte usor, facilitat de existenta unui bulevard pe 4 benzi ce ne conduce spre centrul orasului Bucuresti (20 de minute de mers cu masina). In imediata apropiere: se gasesc Spitalul si Policlinica Titan, Titan Mall, Hipermarketul Auchan, scoli generale, licee, gradinite, piata.

Finisaje
Finisajele, atat cele interioare cat si cele exterioare, vor fi realizate in acord cu cele mai rafinate si exigente gusturi, asigurandu-se astfel succesul indubitabil al proiectului. Ca facilitati, mentionam : lifturi care vor asigura accesul facil la toate nivelele, inclusiv la cel pentru parcare.

Dotarile apartamentelor
  • tamplarie exterioara din pVC cu geam termoizolant
  • centrala termica proprie
  • spalator inox cu baterie monocomanda si picurator
  • usa metalica la intrare
  • usi interioare celulare din lemn, furniruite cu furnir de stejar cu limitatori de curs
  • toate obiectele sanitare, gresie, faianta sunt din import tari vest europene
  • pregatire pentru o eventuala dotare cu instalatie de aer conditionat de tip SPLIT, masina de spalat rufe, masina de spalat vase
  • racordare la cablu TV, reteaua telefonica, interfon
  • contorizare individuala a consumului de gaz, curent electric, apa
  • Pallady Residence dispune de un parking subteran cu o capacitate de 124 de locuri. Alte 23 locuri de parcare sunt disponibile in curtea imobilului . De asemenea, in incinta complexului se mai gaseste un spatiu comunitar destinat exclusiv locatarilor, precum si un spatiu amenajat special pentru copii.
Dezvoltatorul proiectului, cunoscand situatia de pe piata creditelor ipotecare din Romania, vine in intampinarea clientilor cu o oferta promotionala foarte interesanta, pentru apartamentele inca disponibile din ansamblul Pallady Residence. Urmatoarele 10 apartamente se vor vinde la pretul de 1.000 Euro + TVA pe metrul patrat construit, cel mai mic pret din piata dezvoltarilor imobiliare din Bucuresti, aflate in stadiu de finalizare. Mentionam ca pretul se refera strict la suprafata apartamentelor si nu se aplica spatiilor comune, care sunt incluse in pretul mentionat.

Preturile de vanzare sunt cele stabilite de catre dezvoltator.
Nu se percepe comision la tranzactionare.
 

Mai multe detalii la
0727.859.809
021/250.54.32

iulian@abconsult.ro